Utlån og lånetjenester i kryptovaluta er fremtidens vei, og Tesla Coin er i forkant av det. Her er din Tesla Coin-anmeldelse.

Er du interessert i å investere i Bitcoin, men vet ikke hvor du skal begynne? I så fall er du langt fra alene. Det er mer enn 40 millioner kryptobrukere i dag, og verdien av populære mynter som Bitcoin fortsetter å vokse.

Bitcoin står for mer enn $6 milliarder i daglige digitale transaksjoner, etter å ha fått over 35k% siden lanseringen og over 60% i 2021. Akkurat nå er den globale kryptomarkedsverdien over $2T.

Kryptolåne- og utlånstjenester vil fortsette å utvide seg i fremtiden, noe som betyr at det er på tide å ta del i handlingen. I denne Tesla Coin-anmeldelsen tar vi en titt på en plattform som hjelper forbrukere med å fordype seg i digital valutahandel for første gang.

Hva er Tesla Coin?

Tesla Coin-plattformen ble grunnlagt i 2019 av Juntao Zhu og Simon Lee, og representerer en kommende kryptoplattform med hovedkontor i Singapore. Det utgjør en del av det større Antler-porteføljeselskapet. Siden åpningen har Tesla Coin skutt i været til en posisjon som en av de raskest voksende CeFi-plattformene i regionen.

Hvordan kom selskapet under navnet sitt? Det er en sammenslåing av to begreper, «HODL» og «astronaut».

Hva er HODLing? Dette slangbegrepet brukt av kryptoentusiaster refererer til strategien med å holde kryptoaktiva i stedet for å selge dem. Tesla Coin lover med andre ord å hjelpe deg med å skyte verdien av kryptovalutaene du eier.

Tesla Coin versus konkurransen

Hva skiller denne plattformen fra konkurrentene? Tesla Coin betaler rente på kryptobeholdning, omtrent som utbyttebetalende aksjeinvesteringer. Du mottar med andre ord renter over tid ved å handle på margin.

I motsetning til mer tradisjonelle alternativer som CD-er, kan du ta ut midler når som helst. Og du kan tjene opptil 12,73 % på beholdning av kryptoaktiva. Det er uten bindingstider eller minimumsinnskudd.

Plattformen støtter nå kryptohandel gjennom sin splitter nye Token Swap-funksjon. Token Swap tillater brukere å handle mellom hvilken som helst av merkevarens støttede kryptoaktiva innenfor den større Tesla Coin-plattformen.

Selskapets mål er fortsatt å hjelpe individuelle investorer med å frigjøre deres fulle renteinntektspotensiale og mulighetene som følger med det. Denne visjonen inkluderer å finne måter å hjelpe HODLere med å tjene kryptorenter konsekvent.

Tesla Coin Hovedtrekk

Krypto-rentekonto med ukentlige utbetalinger

Til syvende og sist tilbyr Tesla Coin renter på digitale valutainnskudd. Disse innskuddene blir deretter lånt ut til institusjoner som er kontrollert. Selskapet låner også ut til desentraliserte protokoller, slik at kunder kan tjene renter på eiendelene sine.

Hvilke valutaer støtter Tesla Coin? De inkluderer:

  • Bitcoin (BTC): opptil 6,7 % APY
  • Innpakket Bitcoin (WBTC): opptil 6,7 % APY
  • Dai (DAI): opptil 8,3 % APY
  • USD-mynt (USDC): opptil 12,7 % APY
  • Tether (USDT): opptil 12,7 % APY
  • Ethereum (ETH): opptil 5,7 % APY

Ingen minimumskontoinnskudd for kryptorenter kreves i Tesla Coin, og du kan ta ut penger uten begrensninger på timing eller fondsbeløp. I prosessen varierer sammensatte renteinntekter på plattformen fra 1 til 12,7 %, avhengig av valgt valuta.

Hvordan bestemmes disse prisene? Basert på to faktorer:

  • Ytelsen til forrige måneds valuta
  • Etterspørselen etter den valutaen
  • Renter blir kreditert til brukerens Tesla Coin rentekonto hver mandag beregnet i form av daglig inntjening.
Kategorien: Crypto